DESCARCA CATALOG
 

Service

Esti aici: Acasa > Service
 
SERVICE SPECIALIZAT pentru Instrumente de Masurare 

Contact Service: 0758.033.533

Activitatea compartimentului service din cadrul firmei SIFEE UTILAJE se desfasoara pe intreg parcursul anului. Service specializat pentru instrumentele de masurare cu precizie Nedo - Germania si alte marci cum ar fi: instrumente de masurat - rigle de masurare, telemetre, goniometre digitale; lasere si accesorii - lasere cu punct, cu linii si lasere rotative, receptoare laser; nivele optice si teodolite; trepiede; echipamente topografice - stadii de precizie invar, jaloane, roti de masurare.

Service-ul pentru instrumentele de masurare cu precizie marca Nedo - Germania se realizeza la cele mai inalte standarde prin departamentul nostru specializat.
 

Service-ul este acel compartiment din cadrul firmei SIFEE UTILAJE care sta cel mai aproape de client inca de la achizitia utilajelor. Din dorinta de a mentine relatii de lunga durata cu clientii nostri oferim intotdeauna un service de buna calitate, la timp si de incredere. 
 

Personalul din cadrul departamentului de service pentru instrumentele de masurare cu precizie marca Nedo - Germania este pregatit in permanenta pentru a face fata cerintelor si nevoilor clientilor.
 

Echipa de service pentru instrumentele de masurare cu precizie Nedo - Germania va asigura interventii prompte precum si consultanta tehnica pentru exploatarea cat mai corecta a acestora.
 

Oferim service atat in perioada de garantie, cat si in perioada de post garantie!
 

Operatiunile care necesita inlocuirea pieselor la instrumentele de masurare cu precizie marca Nedo - Germania se fac doar cu piese de schimb originale.
 

SIFEE UTILAJE – compania de care aveti nevoie in materie de service pentru instrumentele de masurare cu precizie cum ar fi:

- nivele laser cu punct
- nivele laser cu linii
- nivele laser rotative

- nivele dubla panta
- receptoare laser
- nivele optice
- teodolite
- rigle de masurare
- telemetre
- goniometre digitale
- trepiede
- echipamente topografice - stadii de precizie invar, jaloane, roti de masurare.Contact Service:  0758.033.533

 
Copyright SIFEE UTILAJE © 2014